Om BIM.dk

OM BIM.DK

3D scanning

3D SIDEN 2004


Vi er et lille team af stærkt dedikeret 3D CAD nørder, som ønsker at være helt fremme på beatet hvad angår de nyeste CAD-værktøjer til konstruktion, design og dokumentation af alt hvad man kan bruge et 3D CAD program til - især inden for maskinindustrien og byggebranchen.


Mange af vores projekter indebar, at vi skulle ud på et site og opmåle med målebånd og tommestok, og herefter hjem og tegne eksisterende anlæg/ bygninger op i vores 3D CAD system. På baggrund af den optegnede model kunne vi så gå i gang med at designe det nye udstyr der skulle installeres.


Da det for nogle år siden blev muligt, at importere 3D Scanninger direkte ind i f.eks. Autodesk Inventor, stod det klart, at vi måtte investere i en af de nye 3D Laserscanner. Vi var således blandt de første i DK der tilbød denne teknologi.


Skulle vores kunde f.eks. installere en ny trappe, var det smart at kunne tage ud på site og lave en 3D opmåling/ scanning, og bagefter hjem på kontoret og designe en 3D model, efter de præcise dimensioner på den eksisterende bygning. Dette gør vores kunde istand til at prefabrikere en hel trappe i løsdele, og montere den on-site - OG TRAPPEN PASSER INDEN FOR +/-2mm

3D scanning af fabrik

HVORFOR VÆLGE OS

 

Vi har årelang erfaring med konstruktion af 3D CAD modeller til mange forskellige brancher. Vi har været med hos nogle af de helt store virksomheder i både ind- og udland. Alt lige fra små trapper til kæmpe store renseanlæg med projektsum i milliardklassen. Vi har fungeret som eksterne undervisere hos Autodesk forhandlere samt på HTX og DTU. Vi har en Maskiningeniør med faglig baggrund fra metalindustrien i vores team, og flere tekniske tegnere.

 

- forskellen på os og andre 3D CAD konsulentleverandører er, at vi ved hvordan ting skal tegnes således de kan bygges i virkeligheden